Žurnālists pavisam oficiāli atņem darbu PR-istiem :)
Publicēts 28. martā, 2011.
Interesants sīkums, kas sasaucas ar iepriekš šajā blogā jau apskatīto LETAs ielaušanos tradicionālajā PR biznesa pakalpojumu klāstā.

Ziemeļvidzemes laikraksta "Liesma" žurnālists Dzintars Močs par 19 999 latiem Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) mājaslapai rakstīs dažādu ārvalstu finansēto fondu, programmu un iniciatīvu tā dēvētos veiksmes jeb pieredzes stāstus, aģentūru LETA informēja VIAA sabiedrisko attiecību speciāliste Linda Lietaviete.

Stāstus plānots publicēt VIAA mājaslapas sadaļā "Projektu pieredze", kā arī izmantot citiem nolūkiem, piemēram, gatavojot informatīvos materiālus.

Viens pieredzes stāsts ir vidēji 7000 zīmes garš. Šogad ir plānots sagatavot 120-150 stāstus. Par 19 999 latiem atkarībā no zīmju skaita ir iespējams sagatavot apmēram 500 pieredzes stāstu.

Lietaviete skaidro, ka iepirkums paredz iespēju intervētāja/tekstu sagatavotāja pakalpojumus izmantot vairākus gadus, atkarībā no sagatavoto tekstu skaita tie varētu būt trīs gadi.

Močs VIAA rīkotajā iepirkuma konkursā bijis vienīgais pretendents. Močam ir 16 gadu pieredze žurnālistikā. Viņš savulaik bijis Akadēmisko programmu aģentūras sabiedrisko attiecību speciālists. Kā ziņots, Akadēmisko programmu aģentūru no 2010.gada 1.janvāra tika pievienota VIAA.

VIAA informē, ka pakalpojumu apmaksās no ārvalstu finanšu līdzekļiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: