XXX: Asanžs un izvarošana
Publicēts 16. decembrī, 2010.
Zem iepriekšējā bloga ieraksta, kurā aicināju tautu parakstīties zem petīcijas Asanža un Wikileaks atbalstam, bija arī viens tāds komentārs apakšā: «Kā tad, atbalstīt izvarotāju!» Tad nu piedāvāju ieskatīties šajā izvarošanas lietā. (Sekojošā ir NEOFICIĀLA versija, uzsvēršu — VERSIJA, kuru ir izdevies rekonstruēt no dažādām informācijas kripatām internetā.)

Asanžs pirms kāda gada ar saviem domubiedriem pārcēlās uz Zviedriju, jo tajā ir mediju brīvību stiprinoši un aizstāvoši likumi. Slaido, erudīto aktīvistu iekāroja pāris zviedrietes, pēc pašlaik pieejamām ziņām — Sofija Vilena un Anne Ardina.

Ja par Sofiju atrodama visai neitrāla informācija, tad Anne ir dīvaināks gadījums. Viņa esot dzimtes studiju speciāliste un lektore universitātē, kur reiz pamanījās iesniegt attiecīgām institūcijām žēlabu par kādu no saviem studentiem, jo tas lekcijas laikā bija nevis skatījies Annei mutē, bet gan šķirstījis un papildinājis savu konspektu kladi. Students izbijies devies atvainoties, taču sekojusi nākamā apsūdzība — students, lūk, esot izpaudis savu «vīrišķo pārākumu». Kā? Ticiet vai ne: lūdzot piedošanu… sievietei — lektorei!

Apejot jautājumu par to, kā Asanžs vispār pamanījās šādu karojošo feministi ievilkt gultā, pievērsīsimies iznākumam: pat sociopātiskā feministe nenoliedz, ka sekss viņu starpā esot bijis brīvprātīgs. Tad kāpēc tā tomēr bijusi izvarošana?

Tāpēc, ka Asanžs neesot lietojis prezervatīvu!

Yep, jūs sapratāt pareizi: viņai ir sekss ar vienu no pasaulē visvairāk cienītajiem un iekārotajiem vīriešiem, kurš turklāt ir kļuvis par tādu, pateicoties savam prātam, drosmei un nostājai (nevis, teiksim, loterijā vinnētai naudai vai no krusttētiņa mantotajai pilij un zosu aknu pastētes rūpnīcai Francijā). Viņa pavada kopā ar Asanžu neaizmirstamu nakti. Un viņa pēc tam safabricē apvainojumus «izvarošanā», lielākas ticamības pēc iesaistot vēl vienu sievieti.

Iedomājieties salīdzinošu situāciju, ja šī būtu filma, nevis dzīve: sieviete pavada nakti ar Betmenu vai Džeimsu Bondu. (Bez prezervatīva.) Pēc mēneša izdomā, ka tā esot bijusi «izvarošana». Medicīnas eksperta vai laboratorijas pierādījumi, protams, neeksistē. Tomēr Bonds tiek izsludināts meklēšanā! Un pie viena Betmens arī!

Šoreiz laikam ir tā, ka ticamāka nekā apvainojumi izvarošanā būs versija par sekojošu domu gājienu: «Asanžs ir slavens? Draudzējas ar presi? Holivudas studijas cīnās par to, kura dabūs tiesības veidot filmu uz viņa dzīvesstāsta bāzes? Ļoti labi — tad jau viņš varēs maksāt!»


Komentāri (3)
Osis: Pat ja izvarošanu uzskatīt par vienkārši par "pārsteiguma seksu", kurā nav nekā nosodāma (jo sievietēm, kā zināms, patīk pārsteigumi), tad tikuntā Asanžs nav izdarījis neko vairāk vai mazāk, kā nogalinājis pārdesmit NATO aģentus (publicējot to vārdus), izprovocējis Krieviju izdarīt lielāku spiedienu uz NATO, lai tā atceļ Baltijas aizsardzības plānu "Sargērglis", kad Putins nolems sākt operāciju "Nē fašismam Baltijā", kā arī norādījis teroristiem uz vislabākajiem mērķiem, kas visvairāk apdraudētu ASV. Malacis puika, ne velti Putins, vārda brīvības nepārspējamais sargs, ieteica šamam Nobela prēmiju piešķirt.
16/12/2010 20:03
kumpis: seedies, vaaji.
kaads cits ir izdarijis daudz labaaku darbu un apkopojis info par varoniigo asanzhu --
http://gawker.com/5710625/a-field-guide-to-wikileaks-and-its-adversaries
17/12/2010 15:18
Zandis: Šokējoši!
19/12/2010 17:20
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: