Tautas kampaņa!
Publicēts 2. februārī, 2010.
Pa tīklu sācis klīst apkārt šāds paziņojums:

Draugi, paziņas, cilvēki!

Pagājšmēnes cietumā atkal nonāca trīsreiz tiesātais Laimonis K., kurš pirms gada līdz nāvei spīdzināja savu draudzeni Tatjanu par to, ka Tatjana klausās Rammstein mūziku — varmāka, izgāžot naidu pret Rammstein mūziku un greizsirdību pret grupas solistu Tilu Lindemanu, mocīja sievieti ar 220 V strāvu, sitieniem, kā arī piespieda upuri dzert etiķi un veļas balinātāju, kam pa virsu lika norīt baterijas.

Pēc tam varmāka sasēja Tatjanu, aizgāja gulēt un no rīta mierīgi devies uz darbu, pametot bezpalīdzīgo, strāvas apdegumiem klāto upuri pirmsnāves stadijā. Taču Tatjana izrādījās stiprāka par noziedznieku un izdzīvoja, lai arī vēl šodien nav pilnībā atveseļojusies, savukārt recidīvistam piespriesti kārtējie 4 gadi cietumā.

Godinot stipro sievieti un smago mūziku, mēs — portāls karametāls.lv un blackmetāla banda Dark Domination — aicinām tevi, ja arī tev riebjas vardarbība pret daiļo dzimumu, nosūtīt vēstulīti uz Rammstein 4. marta koncerta Rīgā organizatoru FBI Baltic oficiālo adresi info@fbi.lv, atbalstot zemāk minēto lūgumu. Pārkopē šeit minēto vēstulītes paraugu un nosūtīt uz FBI Baltic! Atbalstīsim drosmīgo Tatjanu!

«Godājamie Rammstein koncerta organizatori,

pievienojos aicinājumam dāvināt «Meet&Greet» tikšanos (pirms vai pēc koncerta) ar Rammstein grupas dalībniekiem Tatjanai R., kura pirms gada tik tikko negāja bojā no Rammstein nīdēja — spīdzinātāja rokas. Viņa to ir pelnījusi, tāpēc lūdzu atbalstīt šo lūgumu! :)

Ar cieņu,
Rammstein (un Tatjanas) fans!»

*** Plašākas ziņas medijos par šo drausmīgo gadījumu:

http://karametals.lv/zinas/164/riga-notiesa-par-rammstein-fanes-spidzinasanu/

http://zinas.nra.lv/vakara-zinas/trakas-lietas/14446-greizsirdis-lidz-nemanai-spidzina-rammstein-fani.htm

Visi tie, kas nosūtīs šo vēstuli un CC vai BCC adreses laukā ierakstīs dethecrator@gmail.com, lai arī mēs redzētu jūsu sūtīto vēstuļu kopijas, piedalīsies izlozē. Trīs laimīgākie atbalstītāji vinnēs Dark Domination jaunāko albumu Reign of the Fallen One (Sabbathid Records, Japāna, 2008) ar visiem autogrāfiem. Vinnētāji tiks paziņoti pēc tam, kad mūsu visu kopējais atbalsts būs sasniedzis mērķi — un Tatjanai radīsies iespēja satikt mūziķus, kuru dziesmas tik tikko nemaksāja viņai dzīvību!

Oriģinālais uzsaukums atbalstīt Tatjanu:

http://karametals.lv/zinas/176/dosim-greizsirza-spidzinatajai-rammstein-fanei-ies/

www.myspace.com/ddomination
www.karametals.lv
www.rammstein.de

Lūdzu, pārsūti šo ziņu tālāk, ja zini cilvēkus, kurus šis gadījums neatstās vienaldzīgus! :)


Komentāri (2)
Teleps: Sviests kautkāds.
02/02/2010 22:28
Vilis: Vietājās spameru datu bāzes veidošana?
03/02/2010 11:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: