Smieklīgi un atraktīvi: viena cilvēka PR!
Publicēts 26. martā, 2009.
Šorīt pie Saeimas bija ieradies kāds pelēkā tautastērpā satuntulējies jaunietis ar pižiku galvā, stumdams sev pa priekšu ķerru ar tautumeitu. Pēc tuvākas apskates izrādījās, ka tautumeitas vietā ir ventiņu brunčos saģērbta piepūšamā sieviete! :)))

Jaunietis izteica savas bažas par Lisabonas līgumu, kurš Saeimā jau sen ir ratificēts, bet tagad apstrīdēts Satversmes tiesā. Jāsaka, apstrīdētājiem ir pilnīga taisnība: šis līgums atņems Latvijai savas likumdošanas tiesības, mums būs jālikvidē sava Ārlietu ministrija, un pat izstāties no ES mēs nevarēsim! Tātad jautājums bija jānodod referendumam, bet Saeima Lisabonas līgumu ne tik vien nenodeva tautas nobalsošanai, bet ratificēja 12 minūtēs bez diskusijām!!!

Tagad nu daži jaunieši atjēgušies un protestē. Jāsaka, šāds soloizgājiens prasīja tik vien kā iegādāties gumijas sievieti un saģērbt tautastērpā, taču vajadzēja redzēt, kā fotogrāfi un operatori saklupa apkārt šim izgājienam! :) Pa vidu pavīdēja arī interneta adrese: www.nosargalatviju.lv 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: