Šajā darījumā viss ir skaidrs kā «Diena»!
Publicēts 14. jūlijā, 2009.
Šķiet, Dienas pārpircēji ir nolēmuši klusēt un patiesību neteikt — sak, gan jau tautai apniks, un sarunu tēmu «Kurš īsti stāv aiz Dienas pārņēmējiem?» pamazām nomainīs kāds cits mēles trinamais temats.

Ja Tralmaku&Co konsultē kāds patiesi ģeniāls PR speciālists, viņš pat ieteiks vai izdomās kādu skandālu vai vairākus, kas spētu aizēnot Dienas un Db pārņemšanu, lai sabiedrība sāktu cepties par citu tēmu, un Dienas pārņēmēju tēma pamazām izzustu pati no sevis. Ja ne, tad pie vispārējā notikumu skaita krituma vasaras mēnešos pats no sevis tas diezin vai notiks.

Iemetot aci dažādos faktos un papīros, mēs redzam arvien interesantāku ainu. Šis blogs bija pirmais avots, kurā tika norādīts — jaunie Dienas un Db akcionāri Nedela S.A. gan tik tiešām pastāv, bet Luksemburgā vispār neeksistē darījuma finansētāji Luxembourg Financial Services S.A.! (Ikviens par to pats var pārliecināties Luksemburgas reģistrā www.rcsl.lu.) Tomēr izrādījās, ka kompānija LFS Asset Management AG reģistrēta Lucernā, tikai tās direktors un īpašnieks nav vis Norbergs, Hedbergs vai Tralmaks, bet gan kaut kāds vietējais šveiciešu Šaraškins — Aleksanders Študhalters, kurš vēl ir īpašnieks, direktors vai revidents gandrīz 100 (!!!) kompānijās. Paskatieties paši Šveices Lursoftā — www.moneyhouse.ch. Daudzi vērtīgi pakalpojumi, gluži tāpat kā mūsu Lursoftā, tur ir bezmaksas. Redzam, ka dižie finansētāji vēl pirms nepilna mēneša saukušies ARIMA Asset Management.

Vienvārdsakot, šajā darījumā viss ir skaidrs kā «Diena!» ;) 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: