Ierosinu Mērfija balvu pārdēvēt par Mozera balvu!
Publicēts 22. aprīlī, 2009.
Bija tāds Miervaldis Mozers, kurš personiskās slavas veidošanas nolūkos bija ieviesis Cicerona un Mērfija balvu ikgadējo piešķiršanu, kur pats sēdēja žūrijā. Nu bet ko mēs redzam, ja paskatāmies divus gadus vecu ziņu?

«Cicerona balvai Lembergs izvirzīts, jo, pēc Mozera teiktā, Cicerona laiks bija demokrātijas noriets. «Cicerons prata juridiskas lietas pierādīt Romas Senātā kā otrādas, un viņš attaisnoja daudzus,» norādīja Mozers.

Savukārt uz Mērfija balvu Lembergs pretendē «par vārdu un darbu nesaskaņu», jo «ir daudzi Ventspils iedzīvotāji, kas šīs pilsētas attīstību redz citādāk nekā domes priekšsēdētājs», teica Mozers.»

Paiet divi gadi pēc šiem Mozera spriedelējumiem. Un kas nu pa to laiku notiek? Izrādās, ka Mozers pats bijis atbildīgais par Latvijas trakāko skandālu starptautiskajā arēnā — Slaktera interviju Bloomberg kanālā!!! Finansu ministrija maksājusi Mozeram labu labo naudiņu kā PR un mediju ekspertam!

Tad nu šajā sakarā ierosinu Mērfija balvu pārdēvēt par Mozera balvu. Mozera  profesionālais «pienesums» mūsdienu Latvijas labā runā pats par sevi. Piemēram, The Economist salīdzināja Slakteri ar Boratu. Lai dzīvo Mozers — Latvijas lielākās publiskās neslavas līdzautors! ;)

Komentāri (2)
nezinu nezinu: man šķiet, ka velns nav tik melns kā mālē....
23/04/2009 20:35
cirks: dabūt attiecīgās nozares specālistu bloomberg televīzija - tas ir vairāk nekā apsveicami. bet tālāk tā ir ši paša speciālista atbildība kā viņš šo iespēju izmanto.

imant, tavi spriedelējumi ir sekli kā izdzerta pienapaka.
03/07/2009 12:51
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: